Wij maken jouw video!

mei 14, 2020 Aaron No comments exist

Tegenwoordig is een professionele video laten maken niet meer weg te denken uit een marketingstrategie. Video is net als drukwerk, een krachtig communicatiemiddel. Maar een professionele video laten maken kan uitlopen in hoge kosten.

Maar.. het zelf maken van video’s is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een smartphone. Dagelijks produceer je onbewust ontzettend veel video content. De vraag is wat je met die content doet?

 

Het is natuurlijk ontzettend leuk om video’s met je smartphone te maken. Heerlijke home- of vakantievideo’s die je kunt laten zien op feestjes of om te uploaden op je sociale kanalen. Na een tijdje raken die video’s in de vergetelheid. Je moet wat ruimte maken op je sd-kaart, of je krijgt een nieuwe telefoon en zet niet alle bestanden over. Eigenlijk zonde! Want je kunt zoveel doen met je eigen content.

Het moeilijkst van een video maken is het monteren van je materiaal. Als je niet weet hoe je het spotten, kleurcorrectie, overgangen, filters, titels e.d. toepast, dan kun je ervoor kiezen je edit uit te besteden. Lever* zelf je materiaal aan en laat ons de montage doen. Wij doen dat professioneel en goedkoop.

*Tegenwoordig is het aanleveren van video erg gemakkelijk! Via websites als wetransfer en myairbridge kun je makkelijk grote files uitwisselen. De zaken gaan dus volledig digitaal!

 

Ben je enthousiast over het maken van een video, maar heb je nog geen materiaal dan denken we graag even met je mee. Natuurlijk bespreken we ook even de aanleverspecificaties. Samen maken we een professionele video! Wil je je video liever laten filmen? Ook dat kan. Neem gerust even contact met ons op.

 

Waar kun je aan denken:

Social content | Bedrijfsvideo’s | Trouwvideo’s | Website content | Vakantievideo’s | Aftermovies

Staat jouw idee hier niet tussen, bel of mail ons gerust!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *