Drukwerk, is dat nog wel van deze tijd?

juli 16, 2019 Aaron No comments exist

Veel bedrijven vragen zich af of drukwerk nog wel van deze tijd is. Daar kunnen we naar onze mening heel duidelijk over zijn. Drukwerk is van alle tijden!

 

Door technologische ontwikkelingen zijn investeringen in de grafische industrie de afgelopen jaren gedaald. Uit cijfers van CBS blijkt dat in 2018 een afnemende daling te zien is in de grafische industrie. Dat is goed nieuws!

Tuurlijk, door alle nieuwe technische snufjes en mogelijkheden is de vraag naar druk- en printwerk minder dan vroeger.

Maar..druk- en printwerk blijft een hele mooie manier om te adverteren en informeren. Bovendien zijn er door technologische ontwikkelingen binnen de markt bijna geen grenzen meer aan drukwerk. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen erop printen. Dat maakt het mogelijk om drukwerk te verzorgen op ramen, deuren, auto’s, papier, kunststof, silicone, foam en ga zo door.

Drukwerk is van alle tijden!

Als grafisch dienstverlener zullen wij altijd kijken of druk- en printwerk dé oplossing is voor jouw vraagstuk, maar we schromen ook niet om verder te kijken dan alleen druk- en printwerk en kijken ook naar andere medium.

 

Wil je advies over welke medium het meest geschikt is voor jouw boodschap? Neem dan contact op met Linden Grafische Dienstverlening, wij denken graag met je mee!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *