Humor op de werkvloer

juli 17, 2019 Aaron No comments exist

Het is opvallend hoe vaak een investering in een goede klantenrelatie alleen als een kostenpost gezien wordt binnen bedrijven. Wat LGD betreft draait zo’n beetje alles om een goede relatie en kennis van klanten. 

Wij halen veel voldoening uit de relaties die wij op kunnen bouwen met onze klanten en zijn trots op alle mooie producten die we samen kunnen produceren. Door een persoonlijke benadering en oprechte interesse ontstaat een fijne relatie en werksfeer, waarin je net dat stapje meer voor elkaar zal doen. Daar kan een gezonde dosis humor ook niet ontbreken.

Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar het effect van humor op de werkvloer. Daaruit blijkt dat humor, in bepaalde mate, positief bij kan dragen aan de sfeer en prestaties op het werk.
Humor geeft energie, ontlaadt spanning en verbindt mensen en daarom zouden humor en plezier op de werkvloer speerpunten moeten zijn voor ieder bedrijf.

 

Met dat plezier en humor zit ’t bij ons wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *