Inkt op water!

mei 13, 2020 Aaron No comments exist

Een drukkerij of printshop wordt snel geassocieerd met posters, folders, kranten of andere vormen van bedrukking op papier. Dat is logisch, want drukwerk op papier is nog altijd de core business voor veel drukkers. Toch is er al veel meer mogelijk en kunnen we anno 2020 verder denken dan drukwerk op papier. Er zijn veel andere vormen van bedrukking mogelijk.

Kijk eens om je heen en besef eens wat er in jouw omgeving mogelijk bedrukt is. Van het canvas schilderij op de muur, de mok waar je je koffie uit drinkt, het shirt van je collega, de pen waarmee je je aantekeningen maakt, tot de deur waar je zojuist doorheen liep.

op internet zijn veel voorbeelden te vinden van de mogelijkheden, maar het is ook leuk om daar zelf over naar te denken!

Ja, met de huidige technieken is van alles mogelijk. Dat biedt wellicht ook nieuwe ideeën voor jou. Wil jij een object personaliseren, zit je te denken aan een relatiegeschenk, of wil je je kantoor pimpen? De kans is heel groot dat wij dat kunnen realiseren.

We kunnen op steeds meer materialen printen. Begin alleen nog even niet over printen op water. Maar je weet het nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *