Onderscheidend drukwerk

juli 16, 2019 Aaron No comments exist

Internet-drukkerij

Wat mag je wèl verwachten?
Internet-drukwerk is drukwerk dat wordt geproduceerd volgens de principes van zogenoemde internet-drukkerijen. Internet-drukkers bieden diverse producten aan, kunnen vaak snel en goedkoop leveren en ook kan het drukwerk kwalitatief prima naar wens zijn en kan het volledig voldoen aan jouw verwachtingen.

Drukwerk wordt zoveel als mogelijk geproduceerd via gestandaardiseerde en geautomatiseerde processen. Door orders te combineren met drukwerk van andere klanten kan een internet-drukkerij efficiënt en zuinig werken tegen lage kosten. Dat is een van de redenen waarom internet-drukwerk vaak laag in prijs is.

Internet-drukkerij – Wat mag je niét verwachten?

Kosten worden vaak vooral gespaard door te drukken om de service-ervaring. Advies, begeleiding en kennis kunnen bij een internet-drukker minimaal zijn. Persoonlijke afstemming is niet mogelijk gezien het combineren van drukwerk en het automatiseren van processen. De meeste internet-drukkerijen produceren weinig tot vaak niets zelf maar zij laten dit produceren bij andere productiebedrijven. Controle over kwaliteit, eenheid, uitstraling en levertijden ontbreken daardoor vaak.

Doordat internet-drukkers op deze wijze moeten werken ontbreekt soms een persoonlijke benadering en een werkelijke interesse in de klant of in het product.

 

Linden Grafische Dienstverlening

Hoewel wij prijzen van internet-drukkerijen tegenwoordig redelijk kunnen benaderen, kun je ons moeilijk vergelijken.  LGD levert maatwerk en verdiept zich voor iedere klant weer opnieuw in de mogelijkheden, totdat er een passende oplossing is gevonden. Er is altijd 1 aanspreek punt met alle benodigde kennis en ervaring. LGD kent de beste partners om werk onder te kunnen brengen, maar zal altijd zelf eindcontrole uitvoeren op het werk, zodat zij met zekerheid hoogwaardige kwaliteit leveren.

LGD distantieert zich van het bedrijfsmodel ‘Massa is Kassa’ en zal daarom altijd een redelijke prijs op maat maken.

Er bestaan voor LGD geen ‘rare vragen’ en geen uitdaging is te gek. Stap dus vooral af van het bekende en laat ons meedenken!

Wil je advies over welke medium het meest geschikt is voor jouw boodschap? Neem dan contact op met Linden Grafische Dienstverlening, wij denken graag met je mee!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *